47. nap – Facebook történeted

A Facebook vezére Mark Zuckerberg 26 millió $-t ajánlott a Snapchat 26 éves tulajdonosának, Evan Spiegelnek. A srác nem adta el. Nem tudom, hogy jól döntött-e. Azóta a – Facebook tulajdonában lévő Instagramon megjelent az ÖSSZES Snapchat funkció és ma megjelentek ugyanezek a Facebookon is. Mutatom a mobil képernyő fotóimat:

facebook történet facebook sztori screenshot

A felső sort kell figyelni az első képen, alulra kerültek a fenti ikonok. 2. kép: Ilyen kis idiótaságokat lehet beállítani, ahogy a Snapchaten és az Instagramon is láttuk már.

A hírt – természetesen – Magyarország elsőszámú Facebook szakértőjének, Lévai Richárdnak az oldalán láttam. Ezt osztottam kommentáltam hozzá a FB oldalamon.

Kedves barátaink, Nóra és Tamás jártak nálunk tegnap este. Virslivel töltött leveles tészta volt a vacsora, közben a 2017-es terveinkről és lehetséges együttműködésekről beszélgettünk.

Ez a fantasztikus páros készítette három évvel ezelőtt az esküvői videónkat és úgy összebarátkoztunk, hogy máig tartjuk a kapcsolatot.

Tamás film készítéssel, a felesége Nóra pedig fotózással foglalkozik. Munkájuk a legmagasabb színvonalat képviseli, ezt jól mutatja bármelyik filmjük: http://tokeletespillanat.hu (A Videó menüpontban a mi videónk Timi és Csaba név alatt van.)

Megbeszéltük, hogy mindannyian nagy tervekkel vágtunk neki a 2017-es évnek, hasonlóan gondolkodunk és hasonló dolgok foglalkoztatnak. Tartalmas, inspiráló találkozó volt a tegnapi. Lesz a folytatás is.
https://www.facebook.com/TokeletesPillanat

Mai top marketing fotó az Instagramról. NE NÉZZ JOBBRA 😀

DON’T look right! #reversepsychology #marketing #realestate #budapest #hungary

⭐️Niki Gregor⭐️ (@gniky) által megosztott bejegyzés,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.