70. nap – A kísérlet sikeres

Január 2 óta minden nap írtam egy posztot, amire nagyon büszke vagyok.

Kíváncsi voltam, hogy képes vagyok-e beilleszteni a napirendembe legalább 60 napon keresztül, vagyis, hogy ki tudok-e alakítani egy új szokást. Egy olyat, amit korábban nem csináltam: a blogolást.

Nos, elégedett vagyok, mert a kísérlet sikerült.

70 nap

És miután tudom, hogy képes vagyok akár minden nap írni, a 70. napon úgy döntöttem, hogy ezentúl a posztok minőségén fogok javítani. A napi határidő sokszor behatárolta a cikkek témájának kutatását és nem volt alapos a felkészülés.

Minden vállalkozás – legyen akár személyes vagy üzleti – lépésekből épül fel. A lépések pedig azzal követik egymást, hogy észreveszem min kell változtatni és változtatok.

Aki képes a változtatásra, és ki tud lépni a kényelmi zónából, annak nagy esélye van a sikerre. Ez persze nem jelenti azt, hogy többször nem lehet vagy nem kell változtatni. Most az a változás, hogy nem támasztok mennyiségi elvárást magammal szemben, mert vannak hátrányai.

Pár napja írtam arról, hogy az olvasás is elmaradt idén és kezdem érezni a hiányát. A következő hetekben tehát kutatok, olvasok, már meg is rendeltem pár könyvet. Feltöltődöm új témákkal és amikor úgy érzem, hogy megosztásra érdemes gondolatom támad, akkor jelentkezem blog poszt formájában.

De lesznek rövidebb vélemények, történetek, fotók, time lapse-ek Facebook-on és Instagramon is, amiket persze beszúrok ide a blogba.

Sok adatot, rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem és sok témát érintettem a 70 nap alatt.

Ötletem van még bőven, de azokat alaposabban szeretném lekutatni. Néhány témát mélyebben is feldolgozok majd, amiből az új vállalkozásom vagy munkám fog kirajzolódni később. A célom változatlanul egy marketing alapon szervezett webáruház vagy szolgáltatás létrehozása vagy működtetése. Lássuk mi lesz belőle! 🙂

Én itt leszek. És Te?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.