Elindult a Crystal új webshopja

crystal új webshopja

10 hét munka után tegnap este 8-kor elindítottuk az új Crystal Pécs webshopot. Fél órán belül meg is érkezett az első megrendelés, így nem kellett sokáig izgulnom, hogy rendben van-e az oldal.

Miért izgultam?

Mert néhány dolgot most csináltam életemben először.

Leírás alapján kattintgattam domain DNS beállításokat, a régi webshopot átirányítottam máshová, aldomaint hoztam létre és hasonló informatikusnak való feladatokat.

Ezekhez egyáltalán nem értek.

Viszont a Shoprenternek és a Médiacenternek teljesen érthető leírásai vannak, hogy telefonálnom sem kellett volna. Felhívtam őket, mire elirányítottak a megfelelő leíráshoz 1 perc alatt és ennyi.

A feladat az volt, hogy a crystalpecs.hu domain nevet átirányítottam az új Shoprenteres webáruházunkra, ami addig crystalpecs.shoprenter.hu címen működött. Ezen megcsináltunk minden beállítást és tegnap volt a nagy nap, amire 2 hónapja vártunk.

Minden a legnagyobb rendben zajlott és eddig egyetlen email sem érkezett, hogy valaki valamit nem találna vagy nem értene.

Most indul a munka.

Harmadik hónapja vagyok a cégnél és most állunk úgy, hogy el tudunk kezdeni dolgozni az új eszközeinkkel.

Az új webshop mellett van ügyviteli rendszerünk, ami készletet és számlát kezel, van vonalkód rendszerünk és minden felhő alapú. A kollégáimmal egymás közt Messengeren beszélünk, + egyre több vásárló is itt keres fel minket.

Egyre többen rendelnek is Messengeren. Tudtam, hogy trend lesz a cégekkel üzenetben kommunikálni email helyett, még januárban írtam erről egy posztot.

A következő időszak az új szokások kialakításáról fog szólni.

A cégen belül mindenki megtanulja a folyamatokat, egyre gyorsabban fogjuk kiszolgálni a vásárlókat és a felszabaduló időben a közösségi oldalainkra fogunk tartalmat gyártani.

Eddig sem volt lapos a kommunikáció, hiszen a Crystal Pécs Facebook oldalt 45.000-en lájkolták, az Instagramon közelítünk az 1000 követőhöz.

A sztori tehát most kezdődik.

Köszönöm a figyelmedet!

Ha érdekelnek a webáruházas történeteim, kövess a Facebook-on és a többi csatornámon.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.