Facebook Történeted teszt

Tegnap elsétáltunk Pécsről az Orfűi-tóhoz. Ezt a túrát a kikapcsolódáson kívül a Facebook Történeted funkció tesztelésére akartam használni.

Készült sok fotó, videó és Boomerang, amivel szavak nélkül is érthetően el tudom mesélni a történetemet.

facebook történeted

Ma reggel kezdtem feltölteni a dolgokat, de a második képnél lehalt a Facebook a telefonomon. Leállítottam, újraindítottam mindent, töröltem a felesleges fájlokat, nagytakarítottam és megpróbáltam még 7szer – ugyanaz.

Feladtam.

Ok. Nézzük a Messenger Napom-at. Oda felment minden szépen, csak a matricák meg a keretek csúszkáltak el kicsit. De ezzel már elégedett voltam.

Egy óra múlva kitaláltam, hogy képernyő videóként felveszem az egészet és beillesztem egy blog posztba, amit a tesztről írok.

Meglepetés!

Az első 10 kép és videó már nincs fent.

Nem értem. Sehol nem láttam, hogy limitálva lenne. Most újra rákerestem a Google-ben. Nem írnak erről. Mivel úgy tűnt, mintha szenvedne a Facebook és a Messenger alkalmazás is a telefonon, ezért letöröltem mindkettőt és újra telepítettem.

A Facebook Történeted-be újra sikerült feltölteni egy videót, majd újra a fagyás, kilépés minden további próbálkozásra. Esélytelen.

A Messenger-ben meg nincs benne a Napom az újratelepítés után. Egy “kényszerített leállítás” után – amit az Alkalmazáskezelőből lehet csinálni – újra megjelent, de megint azt írja, hogy “Nem sikerült betölteni” a Napomat. Így nem látom hányan nézték meg, azt sem, hogy kik.

A többiek napját viszont látom, tudok navigálni oda-vissza köztük, csak az enyém nem megy. Egy éve van meg a Samsung J3 telefonom, eddig semmi hasonló nem történt. A készülékben lehet a gond?

Az az idegesítő, hogy holnapig eltűnnek a feltöltött dolgok a statisztikákkal együtt – pont amire kíváncsi voltam. Közben látom a techcrunch.com-on, hogy milyen látványos funkciókkal bővül tovább a Messenger Day – remélem ezt a hibát is helyre hozzák mielőbb, mert használnám.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.