Gary lájkolta a tweetemet

Gary Vaynerchuk írta ezt a két könyvet, amit épp olvasok. Kitettem róla egy fotót a Facebook profilomra, ma pedig twitterre és belinkeltem Garyt, hátha látja.

Ezek szerint igen 🙂

Garyvee

Garyvee

Lassan egy éve követem, bár fél évig csak a boros videóit néztem. Nagyon tetszett, hogy naponta kóstolt a youtubeon és ezzel rengeteg tartalmat gyártott a bor webshopjához.

Mivel még senki nem vette át az ötletet, elhatároztam, hogy megcsinálom Magyarországon. Épp egy bor webshop marketingese voltam, szóval lett volna rá lehetőségem, de végül nem úgy alakult.

Azóta se csinálta meg senki, úgyhogy hajrá bor webshopok! Ki lesz az első, aki tarolni fog vele?

Utána nem követtem Garyt egészen januárig, amikor láttam egy videót, amiben Casey Neistattel válaszoltak a nézők által feltett üzleti kérdésekre. Újra rákerestem a YouTube-on és feliratkoztam a csatornájára.

Azóta nézem a napi videóit, a színpadi beszédeit és minden egyéb tartalmat, amivel özönvízként árasztja el a közösségi oldalait.

34. születésnapomra kaptam ezt a két könyvet a családtagjaimtól. A Crush it -et már elolvastam, a Jab Jab-nek a közepén járok. Gary egy közösségi média “rocksztár”, nincs még egy ember, aki ennyire értene a témához.

A többi könyvét is beszerzem később, mert mindent meg akarok tanulni, amit csak lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.