Mi történt eddig?

Húsvét óta vagyok új webáruháznál, ami a sorszám szerint már a harmadik a karrierem során. Borbolt, páncélszekrény, női ruha. Szándékos a változatosság, mert szeretnék sokféle vásárlóval és helyzettel megismerkedni.

Írtam róla korábban, hogy lecseréltük a webáruházat Shoprenterre, ezzel együtt lett Okos Ügyvitel és saját vonalkód is került az összes termékre a boltban. Ennek a rendszernek a felállítása tartott ilyen sokáig.

Bikiniket árulunk + a nyári kánikula elején jöttem a céghez = “tegnapra” kellett készen lenni mindennel.

Az agyamat nem tudtam kikapcsolni, munkaidőn kívül is ezen gondolkodtam. Blog írás így elmaradt. Csak néhány posztot tettem ki olyan vasárnapokon, amikor épp túl voltam egy-egy nagyobb feladaton.

Diéta, sport, lábsérülés

Timivel tavaly tavasszal sikerült leadnunk 10 kilót (fejenként), amit az év második felére kamatostul visszaszereztünk. Idén márciusban újra nekifutottunk a projektnek. Diétás étrend, reggelente 7 km gyaloglás a tó körül, amit májustól futásra váltottunk.

Két hét után egy rosszul sikerült lépéssel újra megsérült a térdszalagom. (2009-ben sérült először egy szlovén sípályán, akkor a térdem is kiugrott.) Most “csak” a szalag sérült, így elővehettem a térdrögzítőmet és azzal közlekedhettem 6 héten keresztül.

Futás, gyaloglás ugrott, maradt a diéta. Győzelemnek tekintem, hogy tovább sikerült fogynom. Egy hete újra kezdtem a mozgást, de most térdkímélő módban, szobabiciklivel.

Instagram

Beleszerettem az Instagramba. Sokkal jobban odáig vagyok érte, mint anno a Facebook-ért. Pedig azt is imádtam. Jelenleg tesztelem az összes létező funkciót, sztorikat filmezek, posztolok néha és figyelem mi történik. Legújabb kihívás: sok követőt gyűjteni Instán.

Tervezek elindítani egy tematikus csatornát. Úgy gondolom azzal lesz a legjobb tesztelni amit másoktól megtanulok. Erről majd később számolok be, ha összeállt a koncepció a fejemben.

Jelenleg Instagram sztoriban vagyok a legaktívabb – ha követni szeretnél, ott láthatsz több tartalmat. Igyekszem szórakoztató lenni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.