Napi Blog 44. -Mai menü: AskGaryVeeShow és Oravecz Nóra cikke

Tegnap este megírtam a rendhagyó napi blogomat, aztán Instagram értesítést kaptam, hogy Gary Vee élőben van. Azonnal kattintottam, mert néha csak néhány percre jelentkezik be és a Facebookkal ellentétben, Instán nem lehet utólag megnézni az élő adásokat. És semmilyen nyoma nem marad.

Az AskGaryVeeShow előtti készülődést láttam, Gary az asztalnál magyarázott, körülötte kb 6-an kamerákkal és telefonokkal. Az ok az volt, hogy nem csak Instagramon, hanem Facebook-on és Periscope-on is élőben ment a show.

gary vaynerchuk élőben

Ha ez még nem lenne elég, maga a műsor is élő.

Korábban úgy indult, mint bármilyen más Q&A – kérdezz-felelek műsor. A videók alatti kommentekben érkező kérdésekre válaszolt kamera előtt és azt vágták össze egy videóban. Ez ment a YouTube-ra.

Pár hete látom az új módszert, miszerint a kérdezőknek nem a kérdést kell beírniuk kommentben, hanem a telefonszámukat. Gary egyik asszisztense tárcsázza valamelyik számot egy vezetékes kihangosított telefonon és élőben megy a beszélgetés.

Olyan mint egy nyereményjáték sorsolása. Akit kiválasztanak nyer egy rövid beszélgetési lehetőséget.

gary vaynerchuk instagram live

Tegnap minden élőben ment mindenhol.

Miért is ne?

Végiggondolva – nagyon jó ötlet. Egyszerre készül élő tartalom három felületre, majd a profin szerkesztett videó – intróval és outroval – megy a YouTube-ra másnap, azaz ma éjjel.

A jól megfogalmazott tanácsokból idézetes képek mennek az Instagramra, Facebookra, a videók linkjei pedig bekerülnek a vasárnapi hírlevélbe.

Ez a tartalomgyártás kérem szépen.

Reggel az Instagramon láttam, hogy Oravecz Nóra írt egy új blogot: Hogyan dolgozz véleményvezérekkel? Ha blogot írsz vagy van valamilyen terméked vagy szolgáltatásod, olvasd el ezt a cikket.

Van benne egy videó arról, hogyan dolgozz influencerekkel. A reggeli készülődés közben már nem volt időm, de nem bírtam ki és a buszon néztem meg. Vitte is a havi mobilnetem harmadát, de megérte.

Mióta követem Nórát, nekem ez az írása tetszik a legjobban. Bár minden új cikke után ezt érzem. Itthon talán ő az egyetlen, aki az influencer marketinggel foglalkozik. Legalábbis velem nem jött szembe más. Érdemes követni a blogját, a Facebook oldalát és az Instagram profilját, igazán értékes tartalmakat ad ingyen.

Pár napja megvettem az első könyvét, hamarosan el is olvasom, miután a feleségem befejezte másodszorra. Komolyan, elolvasta és újra kezdte. Találd meg önmagad – ez a címe.

Mára ennyi, este meglepetés mozi a párommal. Egyedül is kitalálod melyik film lesz Valentin napon. Lehet, hogy írok róla holnap.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.