Nem csinálták meg a laptopom – “Köszi” Digistar Pécs!

A Digistar Pécs laptop szervíznek biztosan túl sok vevője van. Nincs szükségük újabbakra, ezért nem is megyek oda soha többé.

Jó látni az ilyet.

Én tényleg tudok örülni, ha Magyarországon olyan cégeket látok, akik nem panaszkodnak, hogy nincs elég bevételük. Akik egy 10 hónapja érintetlen Facebook oldallal is remek eredményeket érnek el online. Akiknek nem számít a vevő, mert anélkül is jól elvannak – a Digistar Pécs egy ilyen cég.

Ez utóbbi mondatot azért tettem hozzá, mert velem egyszerűen nem foglalkoztak. Megrendeltem tőlük egy laptop upgrade-et, mert sokkal olcsóbban jött volna ki, mintha újat vennék. Kértem bele 240 GB SSD-t, +16 GB RAM-ot, egy teljes formázást és egy eredeti Windows 10-et + egy monitor szalagkábelt is, mert a sok nyitogatástól már néha csíkozódik a kép.

Két hét szabadságom volt még idén, ezért adtam be erre az időre. Amúgy minden nap használom munkában és otthon is. Folyamatosan.

Annyira jól megy a Digistarnak, hogy a szervizes kolléga felülbírálhatja a megrendelésemet. Szerinte 126.000 Ft sok a laptop tuningolásért, ezért neki se állt.

Pedig amikor beadtam 2 hétre a gépet kinevettek. Annyit kérdeztem, hogy elég-e ennyi idő a szervízre. “Ezt? Akár 2 nap alatt is megcsináljuk.”

Két hétig külföldön voltam, majd hazaérve mentem a laptopomért. Alig vártam, hogy egy izmosabb, gyorsabb géppel dolgozhassak.

Nem volt ott a boltban.

Menjek át a szervízbe. Átmentem, ott a szervizes közölte, hogy szerinte ennyi pénzből inkább vegyek új laptopot.

Két hét alatt hozzá sem nyúltak és fel sem hívtak, pedig a hivatalos munkalapon is szerepelt, hogy hol érhetnek el.

Visszakértem a gépet, mert aznap már dolgoznom kellett vele. Majd ekkor jött a pofátlanság csúcsa: elkért 3000 Ft-ot a bevizsgálásra, amit majd beszámítanak a szervízbe, ha mégis náluk csináltatom meg.

Lehiggadva visszamentem a boltba, hogy adok még egy esélyt. Mondtam, hogy akkor mutassanak olyan laptopot, ami kijön ennyiből. Elkezdtek nekem 126.000-ért keresni, persze, hogy nem találtak. 200.000 alatt nincs ilyen laptop, de én ezeket a köröket hónapokon keresztül futottam az interneten.

Majd 3000 Ft-ért két hét alatt ugyanezt az információt megkaptam a Digistar Pécs dolgozóitól is. Köszönöm!

Ígértek egy visszahívást egy órán belül, hogy mikor tudnák beszerezni az alkatrészeket, hogy azután egy nap alatt megcsinálják – természetesen nem hívtak fel.

És azóta sem. Közben november lett.

Soha többé be nem teszem a lábam oda és másnak sem ajánlom.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.