Új kihívás: páncélszekrény után női bikini

Eddig nagyon óvatosan fogalmaztam a – mostmár csak volt – munkahelyemet illetően itt a blogon. Ha elmondtam volna a véleményemet, valószínűleg nem én dönthettem volna el, hogy mikor mondok fel.

De végre megtörtént.

Nincs több páncélszekrény gyártó az életemben, nem kell többé egy marketing kőkorszakban ragadt cégnél dolgoznom. Az utolsó fizetésemet is megkaptam 11 nap késéssel, ami még jónak mondható, miután például a decemberit február 14-én kaptam. Nem volt vicces.

Nem szeretek és nem is fogok panaszkodni, inkább a jövőbe tekintek. A Crystal Pécs webáruház online marketingese lettem. Igen, egy női bikiniket és alkalmi ruhákat kínáló butik hátsó irodájában dolgozom a cég webáruházának felújításán.

crystal

Izgalmas kihívás, mert nőknek szóló termékkel még nem foglalkoztam. Vannak új fogalmak, amit meg kell tanulom. Például olyan színek nevei, amit az életben nem hallottam, vagy nem gondoltam, hogy egy színt is jelent: lazac, korall, okker, drapp meg ilyenek – de már alakulok.

Most, hogy belegondolok, a tunika szót is elég ritkán használtam eddig.

Természetesen nem a boltban fogok állni és a hölgy vevőkkel beszélgetni. A webshop pedig minden esetben nagyon hasonló rendszer, ahol a vásárlók bolti kiszolgálását kell minél jobban lefordítani online-ra.

Szuper webáruházat építünk a legmodernebb funkciókkal, ami sokkal egyszerűbb és gyorsabb a vásárlóknak és nekünk is.

Szóval ez most a főállásom, végre visszatért a jókedvem és újra azt csinálhatom amit igazán értek és szeretek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.