Végre használható Facebook tévé

Fejlesztési versenyfutás zajlik a két legnagyobb videó megosztó között. A YouTube bekebelezi a tévécsatornákat, közben a Facebook a felhasználók igényeit szem előtt tartva a mobilos videózást fejleszti.

A videókat néhány hete már a Facebook fölé lehetett lebegtetni mobilon és laptopon is. Tegnaptól már minden fölé emelkedik és teljesen szabadon tudjuk használni a telefont.

facebook tv facebook tv facebook tv facebook tv
A reggeli Wolf Gábor Marketing Meetingnél vettem észre az új funkciót.

Engem zavart, hogy ha elindítottam egy videót a Facebookon, akkor közben nem tudtam mást csinálni. Ezért állandóan beletekertem, majd be is zártam, mert nem ezért jöttem ide.

Az élő adásnál már lehetett legalább kommentelni vagy mások kommentjeit olvasni közben, de a videóknál nem volt meg az a tévézős élmény.

Mert tévé vagy filmnézés közben is jó utánanézni dolgoknak, információkat olvasni a színészről, elolvasni a kritikát a telefonon. Mióta lemondtam a tévé előfizetést, csak a mobil van – csak egy funkció egyszerre.

A Messengernél is imádom, hogy a többi alkalmazás fölött lebeg, még a YouTube sem áll meg az üzenetírás idejére.

Képesek vagyunk egyszerre több dologgal foglalkozni, joggal várható el a mobil appoktól, hogy ne lassítsanak, hanem inkább még jobban gyorsítsanak minket. Az új tévézéssel ez már lehetséges.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.